Sloggi

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Over de hele wereld is dit merk bekend. In meer dan 30 landen wordt de Sloggi al vele generaties gedragen. Een succesvoller merk op gebied van dames en heren ondergoed bestaat eigenlijk niet en juist daarom zijn wij bij Superondergoed ook blij dit merk te kunnen leveren.


Want wat maakt Sloggi nu eigenlijk zo apart. Een groot deel van hun succes zit hem in de vervaardiging van de stof die zij gebruiken. Neem nu hun grootste en bekendste lijn; Sloggi  Basic.


Het bijzondere hierbij  is dat zij de techniek gebruiken waarbij een Lycra draadje geheel wordt omwonden met een katoenen draadje. Zo onstaat er een elastisch katoenen draad die zeer slijtvast is en waarbij altijd het katoen in contact staat met de huid. Dit creëert een perfecte pasvorm, duurzaamheid en comfort. Dat merk je zowel bij de slips, shorts, boxers, hipster en strings.
Met soortgelijke innovatieve fabricage heeft men inmiddels vele mooie lijnen opgezet zowel voor dames als voor heren. Denk daarbij aan: Basic, Sensaul Fresh, Feel Sensation, Double Comfort, Invisible, Active Silver Plus, New Spirit, enz. En het houdt nooit op, men blijft vernieuwen!
Wij van Superondergoed laten u graag kennis maken met hun beste artikelen, de artikelen die Sloggi al jaren in het assortiment heeft. Juist die artikelen vindt u in onze webshop!